Fausto Lustre

 

Livrarea Produselor
Daca produsele sunt pe stoc, conform legii, livrarea se va face in maxim 30 de zile de la primirea comenzii. Fara a ne obliga contractual, incercam sa initiem livrarea in 1-3 zile lucratoare.

INREGISTRARE COMENZI

       In prima faza " Comanda" este preluata si inregistrata. Inregistrarea comenzii nu reprezinta confirmarea ei.

Detalii despre disponibilitatea  produsului/produselor comandate se transmit  in scris (sau telefonic) in cel mai scurt timp,  dupa lansarea comenzii.

 Confirmarea  comenzii se va face ulterior dupa transmiterea acordului dvs. scris, privind detaliile comenzii.

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in stransa colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, S.C. FAUSTO LIGHTING SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarei marci. De asemenea imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.) . www.lustre-online.ro  nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. 
 

S.C. FAUSTO LIGHTING SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului, furnizorul a schimbat pretul sau orice alt motiv care ar influenta comanda, livrarea sau relatia cu partenerii. S.C. FAUSTO LIGHTING SRL nu se obliga sa motiveze neonorarea comenzilor.

 

Plata la Livrare ( Ramburs )

Puteti plati cumparaturile in numerar in momentul in care acestea vor fi aduse la destinatie de catre firma de curierat (ramburs) sau in momentul ridicarii de la magazinul nostru, de catre dumneavoastra. 

Plata OP

Prin aceasta modalitate puteti plati la banca, direct in contul nostru. Marfa va fi livrata imediat dupa intrarea banilor in cont.Taxe Suplimetare
Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Compania noastra nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. E posibil ca  firmele de curierat sa perceapa unele comisioane de magazinaj sau eventual taxte pentru numarul de km parcursi in exteriorul localitatilor.

 

300 lei